Sturm en Dekker

Handslopers

Slopen is een vak. Een vakmanschap wat je kunt vinden bij onze sloopbedrijven Sinke bv en Sturm en Dekker Sloopwerken bv. De orderportefeuille van onze bedrijven is goed gevuld, echter om het werk goed uit te kunnen voeren hebben we wel dringend “handjes” nodig.

Als handsloper demonteer en sloop je allerlei panden zoals scholen, kantoren en woningen. Toekomstgericht circulair bouwen is in de sloopwereld een belangrijk onderwerp. Zo ook bij onze sloopbedrijven. Circulair bouwen is in theorie dan ook het uitgangspunt van al onze projecten, maar in de praktijk maken onze handslopers het uiteindelijke verschil!

Je moet het werk zeker niet alleen met je handen doen. Je maakt gebruik van up-to-date gereedschap, waar het bij Sturm en Dekker niet aan ontbreekt. Je verwijderd dus eerst de waardevolle bouwmaterialen voordat de sloopkraan van start gaat en assisteert daarna je collega tijdens de machinale sloop.

 

Zin om als handsloper bij de Sinkegroep aan de slag te gaan? Solliciteer dan via onderstaand contactformulier of stuur je sollicitatiebrief inclusief CV naar vacature@sinkegroep.nl. Aanvullende informatie over de vacature kun je opvragen bij Jan de Voogd (0118-592720).

  • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
acquisitie naar aanleiding van deze vacature door detacherings- of uitzendbureaus wordt niet op prijs gesteld