Sturm en Dekker

Sloop

Slopen heeft al een eeuwenlange traditie. Waar gebouwd wordt, wordt gesloopt. Of het nu gaat om het transformeren van bestaande gebouwen of om complete nieuwbouw, heel vaak gaat dit gepaard met sloophandelingen. Dit is altijd al zo geweest door alle eeuwen heen en zal ook nooit veranderen.

Slopers om op te bouwen

Specialismen

Sloopwerk van groot tot klein, dat is het gebied waarin u Sturm en Dekker sloopwerken B.V. kunt tegenkomen. Of u nu een heipaal, woning of flatgebouw wilt slopen, voor de hele range van objecten hebben wij de kennis, kunde en expertise in huis om u daarmee van dienst te zijn. Onze medewerkers zijn tevens in het bezit van de benodige certificaten.

 

Gecertificeerd

Sturm en Dekker sloopwerken B.V. is gecertificeerd volgens de BRL SVMS 007, wat voor u als klant een verzekering moet zijn dat er op een “veilige en milieukundig” verantwoorde manier gesloopt wordt. Ons motto daarbij is het ontzorgen van de opdrachtgevers. Daar waar dat in ons vermogen ligt zullen wij u als klant adviseren bij problemen en waar nodig zorg dragen voor de juiste vakkundige oplossingen. Dit zowel in de calculatiefase alsook tijdens de uitvoering. Onze klantenkring beslaat een ruim gebied, van particulier tot zorginstelling, van aannemer tot projectontwikkelaar, kortom iedereen waarvoor wij iets kunnen betekenen. Mogen wij u binnenkort ook verwelkomen als een nieuwe klant?