Sturm en Dekker

Recycling

Sturm en Dekker recycling B.V. is gespecialiseerd in het inzamelen en sorteren van diverse afvalstromen. U kunt in Middelburg terecht met uw bedrijfsafval, bouw- en sloopafval en groenafval. Daarnaast kan Sturm en Dekker recycling B.V. u ook ontzorgen bij het afvoeren van klein chemisch afval en archiefvernietiging. Ons werkgebied ligt met name in de regio Walcheren.

Duurzame afvalverwerking

Duurzame afvalverwerking begint bij de bron door afval zoveel als mogelijk gescheiden in te zamelen. Afval dat ongescheiden wordt gestort, wordt bij onze vestiging alsnog gesorteerd en opgeslagen in verschillende stortvakken. Deze materialen worden vervolgens bij onze nevenvestiging in Kruiningen overgeslagen en eventueel bewerkt, om ze daarna als nieuwe bouw- of grondstof toe te gaan passen.

 

Sorteren en bewerken

De containerauto’s plaatsen, wisselen en halen de containers op elke door u gewenste locatie in Walcheren en daarbuiten. Na weging en registratie op de weegbrug vindt op een milieuvriendelijke wijze de scheiding plaats. Dit voorgesorteerde bouw- en sloopafval wordt bij de nevenvestiging in Kruiningen machinaal en handmatig gescheiden met een in eigen beheer ontwikkelde sorteerlijn. Herbruikbare materialen worden indien gewenst bewerkt tot nieuwe bouw- en grondstoffen. Niet herbruikbare afvalstoffen worden afgevoerd en gebruikt als brandstof in energiecentrales.

snel, betrouwbaar en flexibel

 

Klantrelaties en containers

Sturm en Dekker recycling B.V. hecht veel waarde aan duurzame klantrelaties en investeert daarom voor een snelle, betrouwbare en flexibele dienstverlening in een ruim aanbod transporteenheden. Daarnaast beschikken wij over een groot aantal afzetcontainers van 1 t/m 40 kuub en rolcontainers van 120 t/m 4500 liter. Sturm en Dekker recycling B.V. opereert met name in de regio Walcheren, maar heeft door aansluiting bij Econedwerk een veel groter bereik.

Container bestellen

Particulieren, zzp-ers en eenmalige klanten kunnen eenvoudig en snel hun container bestellen en afrekenen via Zeeland Afvalcontainers. Heeft u als bedrijf structureel afval? Neem dan contact op met één van onze vertegenwoordigers voor een vrijblijvend advies op maat.