Home  |  Diensten  |  Contact
   
» Sloopwerk
» Industrieel sloopwerk
» Asbestsanering
» Puin recycling
» Bodemsanering
» Betonboor- & zaagwerk
   Diensten » Sloopwerk


Sturm en Dekker sloopwerken BV. Slopers om op te bouwen!

Deze kreet is niet voor niets ontstaan. Al sinds 1958 slopen wij allerhande bouwkundige constructies. Van klein, uw schuurtje in de achtertuin, via wat groter, uw woning, tot groot, kantoorpanden en flatgebouwen. Dit doen wij zowel handmatig (Sturm en Jekker) als machinaal. Nadat wij de asbest gesaneerd hebben, doen wij ook graag de rest voor u.

Renovatiesloop (handsloopwerk)

Waar een verbouwing van een bestaand pand ophanden is gaat er vaak sloopwerk aan vooraf. Dit sloopwerk is (nog) vaak handmatig omdat het gaat om wat er moet blijven staan. Wat er dan weggehaald moet worden luister erg nauw en dient door ervaren gespecialiseerd opgeleide handslopers gedaan te worden. Sturm en Dekker is u dan graag van dienst.

Kaalslag (machinaal sloopwerk)

Afhankelijk van de grootte van de het te slopen object kunnen wij u van dienst zijn met onze hydraulische kranen. Al onze kranen zijn in sloopuitvoering wat betekent dat zij zijn uitgerust met alle mogelijke sloop accessoires (riek, hamer, sorteergrijper, vergruizer etc.). Om deze veilig en efficiƫnt te kunnen bedienen is ruime ervaring (veel doen) een vereiste. Onze machinisten zullen u versteld doen staan!

U heeft wat te slopen en wilt meer informatie of een offerte? Contact

Wat wij ook doen:
Industrieel sloopwerk | Asbestsanering | Puin recycling | Bodemsanering | Betonboor- & zaagwerk

Slopers om op te bouwen
Machinaal sorteren materialen
Slopen is plezier
Sturm en Dekker, Kleverskerkseweg 24, 4338 PM Middelburg, Tel. 0118-592720, e-mail info@sturmendekker.nl