Home  |   Diensten  |  Contact
   
» Sloopwerk
» Industrieel sloopwerk
» Asbestsanering
» Puin recycling
» Bodemsanering
» Betonboor- & zaagwerk
   Diensten » Asbestsanering


Sturm en Dekker saneringen BV.

Voordat er in de uitvoeringsfase van het werk daadwerkelijk gesloopt mag worden dienen alle aanwezige asbesthoudende materialen onder strikte voorschriften verwijderd te worden. Dit mag alleen door gecertificeerde bedrijven. Sturm en Dekker saneringen BV heeft ook dit certificaat aan de muur hangen.

Asbestinventarisatierapport

Verplicht onderdeel voor het verkrijgen van een sloopvergunning is een asbestinventarisatierapport. Een onafhankelijk bureau inspecteert het gebouw op de aanwezigheid van asbesthoudende materialen en beschrijft deze in een rapport, wat als basis dient voor de asbestsanering.

Asbestsanering

Nu wordt het tijd voor de mannen in de witte pakken. Naast deze witte pakken hebben de asbestsaneerders nog een heleboel aan beschermende spullen bij zich. Het hele idee bij asbestsanering is dat mens en omgeving beschermd worden tegen het inademen van asbestvezeltjes die gezondheidsschade met zich mee kunnen brengen. Dat maakt het verwijderen van asbest best een dure aangelegenheid.
Sturm en Dekker saneringen BV weet dat als saneringsbedrijf van het eerste uur als geen ander! Met onze ruime ervaring zullen wij voor u ook zeker de meest efficiƫnte saneringsmethode weten te vinden.

U heeft asbest te saneren en wilt meer informatie of een offerte? Contact

Wat wij ook doen:
Sloopwerk | Industrieel sloopwerk | Puin recycling | Bodemsanering | Betonboor- & zaagwerk

 
Asbestsanering
Asbestsanering van golfplatendak
Sturm en Dekker, Kleverskerkseweg 24, 4338 PM Middelburg, Tel. 0118-592720, e-mail info@sturmendekker.nl